Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


THIS IS NOT A LOVE SONG

Masterproef van Fiene Zasada, Joshua Smits (& Luca Persan)

©Johan Pijpops

‘This is not a love song’ is de afstudeervoorstelling van Joshua Smits en Fiene Zasada, in samenwerking met Luca Persan. Ze maakten een voorstelling gebaseerd op persoonlijke verlangens, hun eigen kijk op intimiteit en de drang naar liefde en vriendschap.

‘This is not a love song’ is een ode aan de verbeelding. Twee mensen, op een bed, afgesloten van de buitenwereld. Zij willen geliefd én verliefd worden. Om tegemoet te komen aan die verlangens zoeken ze aansluiting bij elkaar. Dwingen elkaar in posities om maar iets te kunnen voelen. Iets échts. Iets groots. Iets meeslepends. Wat als de verbeelding grenzeloos is? Hoe reëel kan die dan worden?

CREDITS

Concept, tekst & spel: Joshua Smits, Fiene Zasada

Dramaturgie: Luca Persan

Spelcoaching: Lucie Plasschaert

Eindregie: Luca Persan, Lucie Plasschaert

Kostuums: Joshua Smits

Mentoren: Jan Steen, Scarlet Tummers, Bauke Lievens, Frederik Le Roy

Techniek: Luca Persan

Beeld poster: Arthur Loontjens

Poster: Malique Fye

Met dank aan: Laurens Aneca, Bardia Mohammad, Valerie Desmet, Louis Verlinde, Kato Ooms, Astrid Vansteenkiste, Kim Eldarova, De Kazematten, CAMPO, Gouvernement, KASK DRAMA, laGeste, LOD Muziektheater, HOGENT onze klasgenoten, Fugazi

Duur 1u

————————————————————————————-

Zaterdag 31 augustus // 17u // RITCS