Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


SINCERELY, FISH

Masterproef van Luna Janssens

©Johan Pijpops
©Johan Pijpops

Een vrouw vist flessen uit de zee en verzamelt ze op het strand. Hoe lang ze dat al doet of waarom, weet ze niet meer. Daar probeert ze achter te komen door haar verhaal te vertellen aan wie het wil aanhoren. Geregeld krijgt ze flessenpost, ondertekend door de vissen. Zij schrijven haar aan als majesteit en vertellen haar over het liefdesleven van de zee en de maan. Hoe meer post ze krijgt, hoe duidelijker het haar wordt dat er een verband is tussen de brieven en haar situatie. 

Sincerely, Fish is een beeldende theatersolo over ontkenning, zelfstandigheid en groei. 

CREDITS

Tekst en spel: Luna Janssens

Regie: Marie Pien

Kostuum: Maaike Moyson

Duur 0u45

————————————————————————————-

Woensdag 4 september // 19u // RITCS