Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


EEN MOMENTJE Alle Duiven Horen Drollen (8+)

Masterproef van Karlijn Niesten

In de rechterbovenhoek van het brein wordt er hard gewerkt. Op de afdeling R.O.C. doen Nona en haar collega’s hun best de boel draaiende te houden. Wanneer Rita ongevraagd een handje komt helpen, vindt niet iedereen dit even leuk. Lukt het Rita om orde in de chaos te scheppen of werken de collega’s liever door op hun eigen manier?

‘Een momentje Alle Duiven Horen Drollen’ is een tekstuele/bewegelijke voorstelling voor iedereen vanaf 8+. Een theatrale absurde zoektocht naar het omgaan met een ADHD-brein.

CREDITS

concept en tekst Karlijn Niesten spel Staf Bertheloot, Eva Rys, Astrid Cox, Karlijn Niesten regie Jade Gevaerts coach Wanda Eyckerman dramaturgie Zindzi Tillot Owusu techniek Lore Verhoeven & Joram Haesebeyt met dank aan Lindsy Dias, Luca School of Arts, GC De Wildeman, Het Gasthuis, 30CC, DeAuteurs

Duur 0u50

————————————————————————————-

Woensdag 4 september // 15u // BRONKS