Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


Welcome to The Real

Suzanne Versele

Vals is de wereld.
De wereld veinst haar plattegrond.
De afbeelding imiteert het gebouw.
De computers simuleren de acteurs.
De acteurs spelen de toeristen.
De toeristen kopiëren elkaar.
De triomfboog waant zich een letter.
De letters bootsen klanken na.
De klanken willen dieren zijn.
De dieren zijn straatlopers.
De straatlopers spelen Mickey Mouse.
Mickey Mouse is echt.
Echt is vals.
Vals is de wereld.

Credits

REGIE / MISE EN SCÈNE / DIRECTION Suzanne Versele SPEL / JEU / PERFORMANCE Manon Soberon, Kiana Porte, Gonzalo Nengo, Farbod Fathinejad, Billie-Joanna Tcheke, Erika Diane, Zoë Ceulebroeck, Rhona Vandenberghe LIVE MUZIEK / MUSIQUE LIVE / LIVE MUSIC Jérôme Pringiers AUDIO Lars Callewaert LICHT / LUMIÈRES / LIGHT Astrid Vansteenkiste SCENOGRAFIE / SCÉNOGRAPHIE / SCENOGRAPHY Rune Floryn, Astrid Vansteenkiste & Louise Versele SCULPTUUR / SCULPTURE Louise Versele PRODUCTIE / PRODUCTION Rune Floryn BEGELEIDING / ACCOMPAGNEMENT / COACHING Lies Pauwels, Renée Goethijn MET DANK AAN / REMERCIEMENTS À / THANKS TO Needcompany, Dirk Verstockt, Bart Capelle, Lars Uten, Dieuwke Raymaekers

Duur 0u55

18u 5/9/2023 WAGEHUYS