Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


Poor lonely lonely animals

Zita Windey en Brenda Corijn

“We dreamed we were speaking in tongues. That all we had ever felt, our whole lives, became clear to us. That language was beautiful. Lyrical. That we were singing. That we wept to recognize ourselves in these voices. But when we awakened, we dreamed, we could only remember babble, and all language was foreign.” ~Susan Griffin~

NL ‘Poor lonely lonely animals’ is dat ontwaken. Het is een landschap van mensen die elkaar passeren en ontmoeten, kortstondig of van onbepaalde duur. Een dissonante stad waarin iedereen op zoek is naar harmonie. Waar Humans in Suffering raad vragen aan Prophecy Ladies. Waar de moeder van Bambi haar lot beklaagt. Waar appelsienen niet gedeeld worden. Waar Lovers onvermoeibaar in discussie gaan. Waar herten elkaar wel verstaan. Een plek waar iedereen gehoord wil worden, maar de wind woorden onverstaanbaar maakt. 

EN ‘Poor lonely lonely animals’ is that awakening. It’s a landscape of people who pass each other, meet for a brief moment or for an indefinite amount of time. A dissonant city, where everyone is looking for harmony. Where Humans in Suffering consult Prophecy Ladies. Where Bambi’s mother laments her fate. Where oranges are not shared. Where Lovers argue tirelessly. Where deers do understand each other. A place where everyone wants to be heard, but wind makes words incomprehensible. 

credits° 
Concept/ Zita Windey en Brenda Corijn
Spel/ Jonathan Kazanga Linga, Windey en Brenda Corijn 
Coaching/ Anna Franziska Jäger en Katrien Valckenaers 
Kostuum en Decor/ Mark van Hoek 
Productie/ Lindsy Dias 
Lichtontwerp en techniek/ Gilles Pollak 
Muziek/ Michiel Dondeyne, Brian Pittoors, Louise-Marie Schollaert, Pjotr Paeshuyse, Zita Windey, Brenda Corijn en Jonathan Kazanga Linga

met dank aan °
Luca School of Arts, BAC ART LAB, fABULEUS, Seppe Janssens, Lore Verhoeven, Staf Bertheloot, Karlijn Niesten, Michiel Van Wambeke, Femke Van der Steen, Lina Ghys, Willem Herbots, Moene Peeters, Ferre Windey, Nele Möller

Duur 1u

21u 5/9/2023 BAC ART LAB KU LEUVEN