Email: toneelscholenfestival.twk@gmail..com


BUG

Max Colonne en Alicia Andries

De voorstelling vertelt het verhaal van de familie van Gregor, zij worden geconfronteerd met een Bug, iets anders. De maatschappelijke waarden die de familie representeert, worden door elkaar geschud. There’s a bug in the system. Waardoor de familie gedwongen wordt om het leven op een andere manier te bekijken. De problemen worden blootgelegd en zij moeten noodgedwongen veranderen. Je zou het zelfs een gedaanteverwisseling kunnen noemen. De Bug sluipt binnen in het verhaal, de Bug sluipt binnen in de theatrale context.

CREDITS
Geluid & Muziek Ontwerp: Nick Baeyens
Mentor & Dramaturgie: Kristof van Baarle, Carolina Maciel de França
Spel: Max Colonne, John Niyibizi, Alicia Andries
Kostuum: Linde Vandecruys
Lichtontwerp: Lennert Boots
Poster & Promo Video: Francis Connelly
Promo Video: Miro Quinet
Link promovideo: https://youtu.be/K7WBYIU2txk

Duur 0u50

13u 7/9/2023 DE KOELISSE