Categories
ACTIVITEIT

BROEIHAARD

OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC OPEN MIC 

GRATIS

Van: BROEIHAARD (Max Colonne & Toon Acke)

Beeld: Joram De Cocker

Waar en wanneer? Bar Broei, 11 september 2022 om 11u (met brunch en aansluitend gesprek met The GAP)

Inschrijven via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDvOP9vNPwzUG6qz-jYK8jCNoy9AofwU-CtPeK3aMBGkNgtQ/viewform