Categories
CONSERVATORIUM ANTWERPEN

ZWARTE ZEEP

ZWARTE ZEEP is een eenvoudige dans voor de angst, uitgevoerd door een mens en een jonger mens. De voorstelling is er omdat ik bij Bernadette Stom – mijn moeder – in de bubbel wilde. Haar buurmeisje zijn, angsten proberen delen. Hier niet verpulverd over praten, hier niet wegmoffelen. En nu ik dit schrijf denk ik, meer is het niet. Deze voorstelling is er echt alleen maar omdat ik dicht bij haar wil zijn.

Masterproef van: Elisabeth Nienhuis (regie, muziek, beeld, scenografie)

Spel en tekst: Elisabeth Nienhuis en Bernadette Stom

Kostuums: Nele Berger

Projectiedesign: Gertjan Biasino

techniek: Conservatorium Antwerpen

Duur: 45 min

Waar en wanneer? Conservatorium Zwarte Zaal, 21 augustus om 15u en 20u

Conservatorium Antwerpen – Kleinkunst