Categories
RITCS BRUSSEL

VIVA AQUA

VIVA AQUA  Hoe kan de mens teruggrijpen naar een oer-vrijheid? Waar zelfliefde zegeviert en zelfhaat als extern oog fungeert? VIVA AQUA toont de tristesse maar ook de schoonheid van dit vraagstuk. Vanuit meerdere improvisaties,  waarbij in gecontroleerde omgeving met harddrugs werd geëxperimenteerd,  wordt deze vrijheid opgezocht.  Een reproductie van deze zoektocht als resultaat.  Nuchter, weliswaar. Dat is VIVA AQUA. Excusez-moi? Est-ce que vous conaissez quelqu’un qui vends quelque chose?  Les gouts me donne déjà une sensation d’excitement. 

Masterproef van Pepijn Vandelanotte

Concept/spel: Pepijn Vandelanotte 

Techniek/audio: Lennert Carmen 

Techniek/licht: Lionel De Nil  

Coach: Jotka Bauwens 

Duur: onbekend

Waar en wanneer? De Nwe Tijd, 25 augustus 20u en 26 augustus 18u

RITCS Drama