Categories
Uncategorized

PINOKKIO

Ooit was hij een boom. Nu moet hij leven als mens. Dankzij zijn benen kan hij zich voortbewegen van punt naar punt. Met zijn ogen kan hij jou bekijken. Door zijn mond te gebruiken kan hij klanken opwekken om contacten te leggen. Maar vanbinnen is er enkel honger. Nu moet hij werken. We zien de beroemde houten cyborg als een hedendaagse figuur die probeert op te groeien in een overvloed aan keuzes. Ondanks die grenzeloosheid vindt hij nergens vervulling. Buiten de werkelijkheid van het logge lichaam waarmee hij zichzelf voortsleept, schijnt alles vloeibaar of vluchtig. En zelfs zijn eigen lijf valt niet te bedwingen.

Masterproef van: Jonas Baeke & Jef Hellemans

Met: Jef Hellemans, Colette Goossens, Elias Degruyter, Lieselot Siddiki

Duur: 75 min

Waar en wanneer? Theater Tinnenpot, 11 september 2022 om 14u30

Tickets: https://eventix.shop/9n7u7beg