Categories
LUCA LEUVEN

OVER/\HERE

OVER/\HERE is een voorstelling van Tristan Feyten, Femke Van der Steen, Stan Martens en Runa Robbroeckx onder begeleiding van Benjamin Verdonck, ondersteund door LUCA Drama, CC Het Gasthuis en DE MAAN. OVER/\HERE is een tekstloze voorstelling waarin in eerste instantie het verhaal van een berg verteld wordt. Niet zomaar een berg, maar de helling van één specifieke berg. Bijna exacte coördinaten die uitgelicht worden en waar de dingen komen en gaan, maar waar de berg constant blijft, een houvast is en zelfs de protagonist wordt. We nodigen de toeschouwer uit om te kijken vanuit rust, onschuld en verwondering. We vragen onszelf en ons publiek te kijken naar wat er is in plaats van er voorbij te swipen, het te passeren op weg naar ergens anders of het te veranderen. We zoomen in, zonder de wereld ernaast te ontkennen. 

Masterproef van Tristan Feyten

Van en met: Tristan Feyten, Femke Van der Steen, Stan Martens & Runa Robbroeckx

Coaching: Benjamin Verdonck

Eindregie & productie: Brenda Corijn

Met dank aan: LUCA Drama, CC Het Gasthuis, Bart Ackx, Maaike Vanderhaegen, DE MAAN, Femke Stallaert, Dirk De Lathauwer, Peter Anthonissen, Carl von Winckelmann, Siebe Chau, Michiel Venmans, …

Duur: 80 min

Waar en wanneer? de! Kunsthumaniora, 23 augustus om 20u en 24 augustus om 14u

LUCA Drama