Categories
RITCS BRUSSEL

MASTERS OF HORROR

Horrorfilms zijn verschrikkelijk, ze zijn het kaf van de filmindustrie, smakeloze pulp! Wie in gods’ naam houdt er van dergelijk kitsch en quatsch? Wel; de Masters of Horror natuurlijk! Vijf fanaten wiens kerken bioscopen zijn, waar ze dagelijks bidden tot Karloff en Lugosi. De Masters of Horror! Eenzaam, anti-spectaculair en bedroevend! De Masters of Horror! Coming soon in 3D in een theater bij jou in de buurt!

Masterproef van de klas spel van RITCS

Spel: Ellen Sterckx, Berthe Kilozo, Uriah Havertong, Marie-Christine, Pepijn Vandelanotte

Regie en tekst: Stef Lernous

Decor- en lichtontwerp: Sven van Kuijk

Veel dank aan Maja Westerveld, Thomas Vermarcke, Aaron Bruyninckx en Het Paleis

Waar en wanneer? Het paleis, 23 augustus om 20u15 en 24 augustus om 20u15

RITCS