Categories
LUCA LEUVEN

KOMEDIE DER VERLEIDING

Twee masterstudenten aan LUCA Drama, Dagmar Dierick en Jonathan Michiels vroegen aan Comp. Marius om hun eindproject te begeleiden, en omringen zich daarbij met zeven medespelers. Gedurende zes weken werd gewerkt aan Arthur Schnitzlers Komedie der Verleiding, een moderne soap in drie bedrijven met een hoog libidogehalte, waarin het verlangen naar vrijheid ontspoort tegen de achtergrond van een dreigende wereldoorlog.

Masterproef van Jonathan Michiels en Dagmar Dierick

Tekst: Arthur Schnitzler 

Regie en vormgeving: Waas Gramser 

Spel: Dagmar Dierick, Jonathan Michiels, Brenda Corijn, Tristan Feyten, Joëlle Francis, Willem Herbots, Anaïs Jansen, Lukas Stevens, Zita Windey 

Techniek: Lore Verhoeven 

Rekwisieten: Renaud Verbiest

Productie: LUCA School of arts, Comp. Marius, TWK. 

Met dank aan Comp. Marius, Koen Bollen, Stevie Van Haver, Kris Van Trier, Jeroen Deceuninck, 30CC, Bram Bossaert, AGSL, An Schroeders, Katrien Lens, LUCA Drama, Margaux Cauliez, Godfried Verschaffel, Emmelien Monnens, Kristof Van Perre, Katrien Valckenaers, Timme Afschrift, Steven Beersmans, Johan Dils, Bavo Buys, Siebe Chau, Tom Voet, Runa Robbroeckx, Tom Viaene.

Duur: 140 min

Waar en wanneer? Compagnie Marius Middelheimmuseum, 17 augustus om 11u

LUCA Drama