Categories
Uncategorized

I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG

Anke Verschueren werd al veertien keer verliefd in haar 28-jarige bestaan, waarvan twaalf keer op een man en twee keer op een vrouw, met wisselend succes. Al die liefdeservaringen samen leidden tot bijzondere inzichten en tot waar Anke nu staat: op het podium met haar eerste solovoorstelling. I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG is een poëtische DJ-performance. Aan de hand van liefdesliedjesteksten uit alle tijden probeert woordkunstenaar en zangeres Anke te achterhalen wat verliefdheid eigenlijk is en waarom het voor haar al zo lang een synoniem voor onmogelijkheid is. Samen met haar loopstation legt ze de popmuziek hartstochtelijk op de rooster. We kwelen mee met de radio en denken dat we het over de zoete liefde hebben, maar eigenlijk bezingen we gevaarlijke obsessies. Everything I do, I do it for you. Echt àlles, Bryan? 

Masterproef van: Anke Verschueren

Van en met: Anke verschueren

Duur: 80 min

Waar en wanneer? De Kazematten, 9 september 2022 om 20u30

Tickets: https://eventix.shop/9n7u7beg