Categories
LUCA LEUVEN

I WENT TO TROY AND ALL I GOT WAS ANOTHER GREEK TRAGEDY

Wat is waar wat is echt  en als het niet bestaat hoe vertel je er dan over  I WENT TO TROY AND ALL I GOT WAS ANOTHER GREEK TRAGEDY is een reboot van de Griekse mythologie rond Andromache en Neoptolemos, die op de brokstukken van Troje al drieduizend jaar dezelfde woordenstrijd voeren. Over het belang van een gedeelde waarheid en wat de gevolgen zijn als die ontbreekt, over wat wordt geloofd en wat wordt ontkend, over wie je vertrouwt en waarover je liegt. Een verhaal met hoge muren, zwarte ogen en een houten paard.  DISCLAIMER meningen geuit in dit werk behoren toe aan de personages niet aan de auteur  maar zijn soms wel hetzelfde verdere overeenkomsten met de werkelijkheid zijn toevallig  gebaseerd op feiten.

Masterproef van: Pleun van Engelen

Met: Pleun van Engelen & Mitch Van Landeghem

Tekst: Pleun van Engelen

Coaching: Lien Wildemeersch

Met veel dank aan: Timme Afschrift, Carine van Bruggen, CAMPO, Rob van Engelen, Euripides, Gouvernement, Suzanne Grotenhuis, Homeros, Naomi van der Horst, Johan Knuts, de Koer, Vince De Leenheer, LUCA Drama, OPEK, Frederik Stuut, Koos Terpstra en Rob Van der Auwera, Voo?uit.

Duur: 90 min

Waar en wanneer? De Nwe Tijd, 28 augustus om 14u en 18u

LUCA Drama