Categories
CONSERVATORIUM ANTWERPEN

HET GRAS STAAT HOOG

Twee acteurs zijn terechtgekomen in een bizarre ruimte, die evengoed een speelkamer, een wachtzaal bij de dokter als een absurde living zou kunnen zijn. Ze onderzoeken er hun relatie tot elkaar en de wereld - door te trouwen, te dansen, gezegden naar elkaars hoofd te slingeren en te dromen van een stappende trein met duizend pootjes.

Masterproef: Lotte Andriessen en Ruben Eelen

Met dank aan Marthe Bekkers, Michiel Genar, Megin Anthonis, Bart Smets, Cathy De Winter, Paulien Verachtert, Pieter Lambrechts, Daphné Termote, Soraya van Welsenis, Milena Pérez Vargas, Eliza Stuyck, Robin Caers, Esther van der Wel, Lisa Maes, Kasper Aerts, Emma Vermeersch, Simon Andriessen, Sieke Beelen, Anke Verschueren.

Duur: 70 min

Waar en wanneer? De Nwe Tijd, 23 augustus 21u en 24 augustus 16u

Conservatorium Antwerpen afdeling Acteren