Categories
CONSERVATORIUM ANTWERPEN

EEN HOND SPRINGT OVER DE MAAN

Een hond springt over de maan: de installatie (voor-voorproefje van de voorstelling die in september in première zal gaan, waarin Lisa en Cas in één ruk na hun afstuderen afscheid nemen van het theatrale werkveld en tevens de planeet aarde. Vervoersmiddel: raket.) 'Een hond springt over de maan' is het vieren van de dag en alles wat nog komen zal een rouwritueel voor de gronden waar we op leven ons huisje in de ruimte honden-optimisme een doei van twee luie mensen en verdrietig zijn dit is een echo, een echo, die nooit, die nooit, kan worden opgevangen, opgevangen, teruggenomen, teruggenomen of, zoals de doordringende boodschap van Cas het verenigt: “Cas en Lisa gaan weg”

Masterproef van: Elisabeth Nienhuis en Cas Miltenburgin samenwerking met: Linde de Nijs

Credits: Cas Miltenburg, Elisabeth Nienhuis en Linde de Nijs

Duur: 40 min

Waar en wanneer? Link Oever, 22 augustus aansluitend na CASSIE AUTOBOM (rond 20u40)

Prijs: gratis, bij aankoop van een ticket voor CASSIE AUTOBOM

Koninklijk Conservatorium Antwerpen afdeling Kleinkunst