Categories
CONSERVATORIUM ANTWERPEN

DE BARON IN DE BOMEN

Nu mijn broer er niet meer is lijkt het of ik me moet bezighouden met zoveel dingen: filosofie, politiek, geschiedenis. Ik volg de kranten, lees boeken, ik breek er mijn hoofd over. Maar de dingen die hij wilde zeggen zijn er niet bij. De Baron in de bomen is een monoloog over een jongen die in een boom klimt en nooit meer naar beneden komt. Over zijn broer die hem daar ziet zitten. Over iets zeggen, een weg blokkeren, een mier redden. Masterproef Woordkunst van Johannes Lievens.

Masterproef van: Johannes Lievens

Spel: Johannes Lievens

Gebaseerd op een boek van Italo Calvino.

Begeleiding: Rosa Vandervost.

Ondersteuning: Jurgen Delnaet, Mokhallad Rasem en Jan Joris Lamers.

Productie en techniek: Conservatorium Antwerpen

Met dank aan Marleen Vertongen, Lucas Vandervost, de masterraad en alle mensen van de opleiding, V36, mijn familie, huisgenoten en elise, INEOS WILL FALL en alle rebellen.

Duur: 50 min

Waar en wanneer? V36, 22 augustus om 18u en 23 augustus om 14u

Conservatorium Antwerpen – Woordkunst