Categories
Uncategorized

A TURTLE’S TALE

A Turtle’s Tale neemt je mee naar de damestoiletten van een restaurant, waar een man, James zich verschuilt nadat hij iets verschrikkelijks gedaan heeft. Hij ontmoet er per ongeluk Nina, een suïcidale jonge vrouw, die als opdienster werkt in het restaurant. Beiden willen eigenlijk het allerliefst nooit meer de damestoiletten verlaten. "Schildpadden, dat zijn de dragers van de wereld. Die waren er al toen de dinosauriërs nog bestonden. Als ge in die oogjes kijkt dan ziet ge de wereld. Schildpadden voelen eerst met hun hart en maken daarna met hun hoofd de keuze, stap per stap. Vandaar zijn die zo traag. Trager dan de mens. De mens leeft op automatische piloot. De schildpad daarentegen is zich bewust van alles, die leeft in het nu."

Masterproef van: Febe Coysman

Van en met: Febe Coysman, Gitan Eeckhout, Ellen Vervaet, Lena Majri, Suzanne Ceulemans

Duur: 90 min

Waar en wanneer? Theater Tinnenpot, 7 september 2022 om 17u

Tickets: https://eventix.shop/9n7u7beg